Otroški električni avto Jeep Willys, 3 usnjeni sedeži in 3 pasovi, lopata, rezervno kolo, vzmetenje, štirikolesni pogon 4x4 Novo

Več pogledov

Otroški električni avto Jeep Willys, 3 usnjeni sedeži in 3 pasovi, lopata, rezervno kolo, vzmetenje, štirikolesni pogon 4x4

Zaloga: NA ZALOGI

Details:

Prestava naprej in nazaj


3 trakovi za maksimalno varnost


USB, AUX povezava in funkcija Bluetooth


Visokokakovostne pnevmatike EVA iz polne gume


LED žarometi


2,4 Ghz daljinski upravljalnik s funkcijo First


TRI OSEBE V GIBANJU NA KATEREMKOLI TERENU


Žeja po avanturah bo zagotovo potešena z otroškim električnim avtomobilom Jeep Willys! Zahvaljujoč pogonu na vsa kolesa lahko s terenskim vozilom za otroke z veliko zabavo raziskujete še tako neprehoden teren. 15-palčne pnevmatike iz polne gume EVA zagotavljajo pravi oprijem, vzmetenje pa udobno vožnjo kljub mogočnim klancem. Kdo želi iti na raziskovalno potovanje z avtomobilom za otroke? V otroškem terenskem vozilu je prostora za tri mlade pustolovce, stare od tri do sedem let. Seveda ne smejo manjkati potrebni pripomočki za ekspedicijo. Zato je otroški električni avtomobil Jeep Willys že opremljen z lopatkoopremljen in v različnih predalih ponuja dovolj prostora za shranjevanje orodja, živil itd. Medtem ko je zabava v vožnji glavni poudarek vaših potomcev, ko želijo otroški električni avtomobil, se boste vi osredotočili predvsem na varnost: otroški jeep ima vse potrebne funkcije za maksimalno varnost za vašega otroka.


 

GARANCIJA 12 MESECEV
Ste našli boljšo ponudbo drugje? Izenači ceno in pridobi 5% popust
474,00 €
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 12.62 € Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov

Podrobnosti

PREKLOPITE NA ŠTIRIKOLESNI POGON ZA POLNO MOČ

Avantura se začne tam, kjer se konča asfalt. Z otroškim električnim avtomobilom Jeep Willys so vznemirljive proge po hribih in dolinah vnaprej programirane: menjalnik blesti s tremi prestavami (naprej, nevtralno in vzvratno) in štirikolesnim pogonom – posebnost Jeepa Willysa v primerjavi z drugimi otroškimi avtomobiliVklopite v otroškem električnem avtomobilu 4x4 in preprečite neželeno odnašanje. Tako bo vaš otrok varno premagal tudi neravni teren, saj seveda ne smete zanemariti varnosti.

 

12 V 14 Ah BATERIJA PONUJA DOVOJ ENERGIJE

Ko so otroci zatopljeni v svoj igralni svet, čas beži. Zato ima otroški električni avtomobil Jeep Willys 12-voltno baterijo . Z njim lahko otroški terenec po 8-10 urah polnjenja brez prestanka upravljate 1-1,5 ure. Zaradi zaščite vaših otrok je baterija nameščena nedostopna. Hkrati je zaščiten pred udarci. Tako bo elektromobilnost s pomočjo električnih avtomobilov za otroke že v zgodnjem otroštvu našla pot v življenje mlajše generacije.

 

PRAKTIČNO ORODJE VEDNO V OTROŠKEM AVTOMOBILU

Otroški električni avtomobil Jeep Willys je opremljen s praktično lopatko in držalom. Vse ostalo lahko pospravite v otroško vozilo dva velika stranska predala v notranjosti ali v dva transportna zaboja na zadnji strani vozička: bodisi orodje, pribor za piknik ali gumijaste škornje – avantura se lahko začne dobro opremljena. Tudi vleka otroškega električnega avtomobila Jeep Willys je zahvaljujoč praktičnemu transportnemu nosilcu otroška igra.

 

ZAHVALJUJOČ VZMETENJU OTROŠKI DŽIP PREMAGA VSAK TEREN

Stabilno ohišje brani pred brizganjem vode in ščiti pred poškodbami. Vzmetenje zagotavlja dodaten vidik varnosti potnikov v otroškem terenskem vozilu: To pomeni, da je mogoče udobno premagati tudi neravne poti15-palčne pnevmatike iz polne gume EVA zagotavljajo otroškemu avtomobilu potreben oprijemPolnilo z materialom etilen vinil acetat skoraj onemogoča vbode in učinkovito absorbira udarce.

 

15-PALČNE PNEVMATIKE EVA IZ POLNE GUME

Pnevmatike EVA so odporne na vročino in staranje, imajo dobre lastnosti blaženja, so tihe, lahke in elastične. Slika 1. Levo: Standardne mehke gumijaste obročne trde plastične pnevmatike. Desno, blažilno aktivna, tiha gumijasta pnevmatika EVA.

 

3 UDOBNI SEDEŽI V IMITACIJI USNJA

Trije pustolovci sedijo na udobnih usnjenih sedežih med vožnjo v svojem otroškem električnem avtomobilu Jeep Willys in jim pri zabavi ni treba sklepati nobenih kompromisov.

 

USB + AUX POVEZAVA + FUNCIJA BLUETOOTH

Obstoječe zvočne funkcije - USB, povezava AUX in Bluetooth - zagotavljajo zvočno podlago za vsako misijo.

 

LED ŽAROMETI

Igrajo pomembno vlogo pri varnosti. Z njihovo pomočjo so mladi vozniki v svojem električnem avtomobilu dobro vidni ves čas dneva. Manjkati ne sme niti hupa na volanu. Poleg zabave lahko vozniki glasno opozorijo nase.

 

Varnost: 3 trakovi, vrata s trakovi na obeh straneh

Dimenzije izdelka

(D x Š x V):

160,0 x 77,0 x 82,0 cm
Teža izdelka: 38,0 kg
Hitrost: cca 3-6 km/h
Daljinec: 2,4 GHz s funkcijo First
Avdio funkcije: USB, AUX povezava in funkcija Bluetooth
Udobje: 2x predal za shranjevanje (notranjost), 2x zadnji predal za shranjevanje in zadnji transportni ročaj
Vrsta pogona: 4-kolesni pogon (pogon na vsa kolesa)
Prenos: 1x naprej, 1x nevtralni in 1x vzvratno, 4x4 preklopljiv
Volan: Volan s hupo
Čas nalaganja: 8-10 ur
Motor: 4x 12 V 45 W motorji (skupaj 180 W)
tip vozila: terenska vozila
vrata: Vrata s pasom in pokrov motorja za odpiranje
starost: 3-7 let
Več funkcij: Zložljivo vetrobransko steklo, rezervno kolo zadaj, nosilec za lopato, aluminijast odbijač spredaj, vzvratno ogledalo, LED merilnik hitrosti, stikalo nizko/visoko
Baterija: 1x 12 V 14 Ah baterija
LED osvetlitev: LED žaromete je mogoče vklopiti
amortizer: Zadnji amortizer
Največja nosilnost: 60,0 kg
Sedež: Usnjen sedež za 3 osebe
Pnevmatike: 15-palčne pnevmatike EVA iz polne gume
Čas delovanja: Čas vožnje do 1-1,5 ure

Dimenzije škatle

(D x Š x V):

144,0x82,5x49,5 cm
Teža škatle: 44,5 kg
Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja se strinjate z uporabo le teh. Več o piškotkih

Izenači ceno in pridobi 5% popust

* Obvezna polja

Odgovor boste prejeli na zgoraj napisani elektronski naslov.

Splošni pogoji aktivnosti IZENAČI CENO.