Bela tehnika - BEKO

Beko sledi vašim spreminjajočim se potrebam

S svojo ponudbo več kot 2000 izdelkov bele tehnike Beko zagotavlja raznolikost za različne zahteve in želje uporabnikov. Z vsako spremembo v življenju, na primer vselitvijo v novo stanovanje, poroko, rojstvom otrok, se spremenijo potrebe uporabnikov, zato so izdelki Beko oblikovani tako, da sledijo različnim zahtevam in zadovoljujejo različne okuse in želje uporabnikov.

Delovanje

V vsakdanji naglici vedno želimo opraviti čim več stvari kakovostno in v najkrajšem času. Z izdelki Beko lahko učinkovito izvajamo vsakdanja gospodinjska opravila in prihranimo dragoceni čas. Pri oblikovanju gospodinjskih aparatov Beko skrbno upošteva nepogrešljivi lastnosti, ki ju mora imeti vsak gospodinjski aparat – učinkovitost in enostavno uporabo.

Zaupanje

Vsak potrošnik zahteva visoko kakovost za denar, ki ga je pripravljen odšteti. Zato je za Beko pomemben vsak korak v potrošnikovi izkušnji z izdelkom – zanesljivost izdelka, poprodajne storitve in garancija, ki jo zagotavlja proizvajalec. Izdelki Beko so prepoznavni po svoji kakovosti, dolgotrajnem delovanju in zanesljivosti.

Odgovornost

Za zanesljivost in kakovost izdelkov Beko skrbi mednarodna mreža: več kot 15.000 zaposlenih po vsem svetu, 10 proizvodnih enot v 3 državah, vse izpolnjujejo standarda ISO 9001 in ISO 14001, 13 prodajnih podjetij širom sveta in široko razvejanih poprodajnih storitev.

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja se strinjate z uporabo le teh. Več o piškotkih